Önismerettel a pénzügyekig


Önismerettel a pénzügyekig

Már sok tréninget elvégeztél, mégis úgy érzed egy helyben topogsz?
Megvan a pozitív szemlélet, de valami mégsem az igazi?
Látod a fényt az alagút végén, de nem tudod miért nem éred el?
Előre lépnél, de valami mindig visszahúz, azt súgva ne tedd?

“Ha ellen akarsz állni mások befolyásának,
fontos, hogy minél jobban ismerd önmagadat.”
(Teal’C)

Tarts velünk egy egész napos utazáson, ahol új oldaladról ismerheted meg önmagad! Útközben izgalmas felfedezések, megdöbbentő felismerések várnak Rád, szabadulj meg a láncoktól és tekints a világra úgy, ahogy még nem volt rá lehetőséged. Szellemiségtől az anyagi világig, avagy önismerettel a pénzügyekig.

A nap során az alábbi kérdésekre kapsz választ:
– A pénz: tabu vagy erőforrás? Neked vajon mi a szűk keresztmetszeted pénzügyi céljaid megvalósításában?
– Miért nem sikerül tovább lépni és elérni az anyagi céljaimat, megannyi tanfolyam és könyv után sem?
– Miért van egyáltalán szükségem az anyagi (pénzügyi) tudásom bővítésére és milyen irányba indulhatok el?
– Mihez van ahhoz szükségem, hogy újra kapcsolódjak embertársaimmal (és ez által az üzlettársaimmal is)?
– Mi az oka, amiért eltávolodtunk a pénztől?
– Se vele se nélküle? Jó vagy rvossz a pénz? Belső ellentmondások.
– Miért szükséges rossz és miért szükséges jó hogy léteznek fizetőeszközök?
– Mi a leghatékonyabb pénzkereseti forma?
– Mi az a passzív jövedelem és miért előnyös szert tennem rá?
– Miért nem merünk hálózat és/vagy közösség építésében gondolkodni a közösségi média és marketing korában?
– Egyén, család, vagy közösség szintjén érdemes-e gondolkodni a pénzzel kapcsolatban?
– Mi a különbség beosztott, vállalkozó és hálózatépítő között (szigorúan általánosságban, konkrét termék nélkül)?
– Merre halad a világ a XXI. században és hova fejlődik a pénz?
– Miért és hogyan digitalizálódik minden, beleértve a pénzt? Mi a digitális pénz és mit érdemes tudnom róla?
– Miért nagyon fontos, hogy tudjam mi történik a világban és mik a trendek a pénzügyi szektorban?

Ezekre és sok minden másra is választ kaphatsz előadóinktól:

9:00-10:00 Vajai Márta: Holografikus modell – Neked mi a szűk keresztmetszeted?

Gazdasági önismerettel foglalkozom, azokkal a mélyen rögzült érzelmi lenyomatainkkal, amik gátolják, hogy kibontakozzunk hivatásunkban és az általunk vágyott anyagi jólétre tegyünk szert. Válassz bármilyen hivatást, a pénzzel mindenképp kapcsolatba fogsz kerülni, mégis tabuként tekintünk erre a témára. Tudnod kell azonban, hogy életminőségedet hosszú távon a szűk keresztmetszet fogja meghatározni. A Te életedben vajon mi a szűk keresztmetszet, vagy mik azok, ha több is van? Lehet, hogy teljesen máshol kell nyakon csípni a problémát, mint ahol eredetileg kerestük? Előadásomban új nézőpontokat és támpontokat kaphatsz, amik segítségével elkezdheted a szűk keresztmetszetedet tágítani.

10:15-11:45 Szűcs Zsolt alias Zsac: A kommunikáció fontossága és újrakapcsolódás

Szakterületem, hogy ember és ember, rendszer és rendszer között milyen kapcsolat alakul ki. Tapasztalatom szerint, ha valami nem megfelelően működik, az mindig azért van, mert valamilyen információ, valamilyen érzés, valamilyen tennivaló nem tudott átjutni “A pontból B pontba”. Napjainkban kevesen értik igazán a jelentőségét: ahhoz hogy pénzt kapjunk, szükségük van a többi emberre való kapcsolódásra, legyenek azok beszállítók, ügyfelek,… Azt a információt, azt a készséget szeretném átadni, hogyan tudunk nagyon könnyen kapcsolatokat kialakítani az üzleti életben, hogyan tudjuk a kapcsolatainkat szűrni és a kiemelt kapcsolatokat megtartani, bármely tevékenységi körben.

11:45-12:45 ebédszünet (számos étkezési lehetőség a közelben)

12:45-14:15 Szabó Ilona alias Ica: A pénz csak egy eszköz, vagy SZENT eszköz?

A pénz mint eszköz átértékelése. Miért fontos újra kapcsolódnunk a pénzzel? Hogyan lehetséges?
Ismertetek néhány tudat fajtát, felfedem a különbséget a tudatos és tudattalan tudatok között, ahol a pénz kapcsán egy igen jelentős tudattalan tudat fajta befolyásolja a pénzhez való viszonyunkat. Egy pénz vonzó kérdéssoron végig menve egy olyan folyamatot indítunk el, ami még jóval az előadás után is “dolgozik” bennünk, segítve a pénzhez való újra kapcsolódásunkat, tudatos és nem tudatos szinten. Az előadásom második felében, a pénzzel kapcsolatos hiedelmek, félelmek, rossz berögződések, hozott programok oldását végezzük gyakorlattal, ahol a pénz vonzást akadályozó részünkkel dolgozunk közösen. Mindenkit szeretettel várok! Az előadáson lehetőség lesz megvásárolni A CSODA nem csak 3 napig tart című könyvet, mely az eddig legnagyobb teremtő erővel bíró gyakorlatomat tartalmazza!

14:30-15:15 Vajai Viktor: A pénz evolúciója és a biológiai ösztönök

Műszaki, gazdasági informatika és turizmus vendéglátás tanulmányaim mellett igyekeztem nagy hangsúlyt fektetni az önismereti, szellemi tanulmányokra is. Mindig is érdekelt a dolgok működése, a funkciója, hogy mi az értelmük, mindemellett a szellemi és anyagi szabadság elérése ami foglalkoztat. Azt a nézőpontot vallom, hogy ha ellen akarunk állni mások befolyásának, akkor fontos, hogy minél jobban ismerjük önmagunkat. Jelenleg rendezvényszervezőként és ügyvezetőként, valamint a saját vállalkozásomban dolgozom. Az előadásommal szeretném megismertetni a résztvevőkkel a pénzt mint eszközt. Sokan misztériumként, de van hogy ellenségként tekintenek rá, pedig a működése sokkal egyszerűbb és logikusabb, mint hinnénk. „Abban a pillanatban, hogy megérted az ellenséged, meg is szereted.”

15:15-15:45 kávészünet (kávézási lehetőség a közelben)

15:45-16:45 Tasi János: Egy digitalizált világban a pénz is digitális

Ha belegondolunk abba, hogy minden ami most a zsebünkben elfér egy okostelefon alkalmazásaiként 10-20 évvel ezelőtt még külön eszközökként az íróasztalunkon hevertek, akkor elfogadhatjuk azt, hogy a használati tárgyaink fejlődése az életünket könnyítik meg. Ez a feladatuk. A világban sok különböző trend alakult ki, ez a pénzügy területén sincs másképp. Ezek a trendek a nagy tömegek igényeinek kielégítésére jönnek létre, ezért hosszútávon így is úgy is kapcsolatba kerülünk velük. A világ folyamatosan fejlődik, az igényekhez alkalmazkodva. Talán a pénzzel ez másképp lenne? A digitális forradalom egyik utolsó lépcsőfokához érkeztünk. Mindig is a konzervatív értékek híve voltam és vagyok, de a fejlődés, a korral való haladás rendkívül fontos, ha érvényesülni akarsz. Az előadáson a pénz evolúciójának éppen folyamatban lévő ugrásáról hallhatsz, hogy ez miként befolyásolja már most az életünket, akár tudsz róla akár nem.

17:00-18:00 Tasi János: Passzív jövedelem a nyugodt élet egyik kulcsa

A passzív jövedelem lényege az, hogy valami akkor is bevételt generáljon, ha mi magunk nem vagyunk aktívak, tehát tőlünk függetlenül is működő legyen. Mindig is a saját lábamon szerettem állni, ezért 1992 óta vagyok vállalkozó. 1992-ben találkoztam a network marketinggel, majd 1995-ben azt mondtam, hogy soha többet hálózat! Egy 1995-ben alapított vállalkozást 2012-ig működtettem az ingatlan szakmához köthetően. A 2000-es évek elejére Pest megye talán legnagyobb ingatlan hálózatával és adatbázisával rendelkeztem, 5 irodával működtünk a térségben. A szakmában – Pest megyében – mi használtunk először digitális technikát és az első ingatlanos honlap is a nevünkhöz volt köthető. Mindig kerestem, keresem az újat, a fejlődést. 2009 óta a fókuszom az internet és a digitalizáció irányába állt át, és ez azóta is tart, hiszen mára már az egész életünk digitalizálódott. Ezekkel a tapasztalatokkal szeretném átadni azt az ismeretet ezen az előadáson, hogy milyen módon érhetjük el a passzív jövedelmet mint bevételi forrást.

Szeretettel várunk 2017. március 11-én megrendezésre kerülő előadássorozatunk, melynek célja hogy ne csak a kívánt szellemi, hanem azt az anyagi környezetünket is meg tudjuk teremteni, amire vágyunk. Ha szeretnéd áttörni a gátakat, kioldani mindazt ami visszahúz, itt a helyed!

A rendezvény helyszíne: Griff Irodaház, 1113 Budapest, Bartók Béla út 152.
A rendezvény időpontja: 2017. március 11. szombat, 9:00-18:00 (helyszíni regisztráció 8:00-tól)

Az egész napos részvételi díja (hírlevél feliratkozóinknak):
2017. március 6. és március 10. között befizetve: 16 000 Ft helyett 7 990 Ft (az ár az ÁFÁ-t tartalmazza)
2017. március 5-ig befizetve: 16 000 Ft helyett 4 990 Ft (az ár az ÁFÁ-t tartalmazza) – kiemelt ajánlatunk

A rendezvényre kizárólag az alábbi űrlap kitöltésével lehet jelentkezni.

Teljes név:*
E-mail cím:*
E-mail újra:*
Mobil szám:*
Tanfolyam:*
Tréning díja:*
Fizetési mód:*
Számlázási név:*
Számlázási cím:*
Adószám:
Ajánló személy:
Megjegyzés:
 Az Általános Szerződési Feltételeketet elfogadom.*
 Elektronikus számla – PDF – befogadásához hozzájárulok.*